Michalovce com.header.close
Výber predajne môže ovplyvniť skladové zásoby vybraného tovaru, jeho cenu, prípadne aj cenu dopravy.
Prihlásenie
0
menu

Gavi di Gavi DOCG, Bricco dei Guazzi, Piemonte

Gavi di Gavi DOCG, Bricco dei Guazzi, Piemonte

Víno pripravené z tradičnej regionálnej odrody Cortese, svetlo žltej farby a jemnej vône po žltých melónoch, s bylinkovo-kvetinovou arómou, víno je suché s delikátnou a sviežou chuťou, harmonické s dobrou štruktúrou
11
 bodov
cena za ks
Pre objednanie tejto položky Vám chýba ešte 11 bodov
k dispozíci > 5 ks
Číslo položky: BZ00109016
popis
  • podlieha presným pravidlám pre spôsob a miesto pestovania a prípravy, ktorý mu zaisťuje jeho jedinečnosť a zároveň zaradenie v najvyššej kvalitatívnej kategórii talianskych vín DOCG
  • poloha: Piemonte, zber iba z viníc v obci mestečka Gavi, odrode Cortese sa tu veľmi darí, a to vďaka kompaktnému podložiu a mierne kopcovitému terénu
  • vinifikácia: hrozno je vystavené mäkkému lisovaniu, alkoholové kvasenie prebieha v oceľových kontajneroch, pri riadenej teplote; víno pred plnením do fliaš zreje po dobu najmenej štyroch mesiacov
  • pôdny typ: Marl - vápnitá, nadmorská výška: 120-150 m, metóda pestovania: Guyot, hustota výsadby: 4 500 rastlín na hektár, hroznový výťažok:asi 75 q na hektár
  • gastro párovanie: vynikajúci ako aperitív alebo k slaným chuťovkám a predkrmom, ideálny k cestovinám s rybami či hľuzovkovým maslom
  • popis
  • podlieha presným pravidlám pre spôsob a miesto pestovania a prípravy, ktorý mu zaisťuje jeho jedinečnosť a zároveň zaradenie v najvyššej kvalitatívnej kategórii talianskych vín DOCG
  • poloha: Piemonte, zber iba z viníc v obci mestečka Gavi, odrode Cortese sa tu veľmi darí, a to vďaka kompaktnému podložiu a mierne kopcovitému terénu
  • vinifikácia: hrozno je vystavené mäkkému lisovaniu, alkoholové kvasenie prebieha v oceľových kontajneroch, pri riadenej teplote; víno pred plnením do fliaš zreje po dobu najmenej štyroch mesiacov
  • pôdny typ: Marl - vápnitá, nadmorská výška: 120-150 m, metóda pestovania: Guyot, hustota výsadby: 4 500 rastlín na hektár, hroznový výťažok:asi 75 q na hektár
  • gastro párovanie: vynikajúci ako aperitív alebo k slaným chuťovkám a predkrmom, ideálny k cestovinám s rybami či hľuzovkovým maslom
  • Vážime si vášho súkromia
    Robíme všetko pre to, aby sme vám zobrazovali obsah, ktorý vás zaujíma. K tomu nám pomôže váš súhlas s využívaním súborov cookies. Vďaka tomu budeme môcť používať údaje o vašom prezeraní webu DEK.sk. Poskytnuté informácie sú u nás v bezpečí a toto nastavenie navyše môžete kedykoľvek upraviť alebo vypnúť.