Senec otvorené 07:00–16:30
Výber predajne môže ovplyvniť skladové zásoby vybraného tovaru, jeho cenu, prípadne aj cenu dopravy.
Prihlásenie
0
menu

Langhe Arneis Blangé DOC BIO

Langhe Arneis Blangé DOC BIO

Suché šumivé biele víno iskrivej farby odrody Arneis pochádza z vinárstva Ceretto v oblasti Piemonte
17
 bodov
cena za ks
Pre objednanie tejto položky Vám chýba ešte 17 bodov
k dispozíci > 5 ks
Číslo položky: BZ00109225
popis
  • víno veľmi jemnej farby so žltými odtieňmi a zábleskami zelenkavej
  • aroma je ľahko minerálne a ovocné s nádychom jabĺk a hrušiek, v chuti je svieže ovocné s jemnou dochuťou a príjemnou mineralitou, v závere je veľmi svieže s ľahkou perličkou, ktorá skvele podporuje sviežosť kyselinky
  • poloha: Piemonte, severozápadný región Talianska,vinice v dedinke Vezza d'Alba a v Castellinado; nadmorská výška viníc medzi 210 – 290 m n. m., juhozápadnej, južnej a juhovýchodnej expozície, pôdy tvoria naplaveniny, sú bohaté na íl a pieskovec
  • vinifikácia: ručný zber hrozna, fermentácia prebieha za studena, celé spracovanie vína pri nízkych teplotách len v nerezových tankoch; zo 40 % cryo-macerácia hrozna pri rôznych teplotách a rôznych dĺžkach trvania v závislosti na kondícii hrozna – táto technika pomáha vytvoriť aromatické látky; víno dozrieva vo fľaši
  • gastro párovanie: aperitív, antipasti, ryby
  • teplota servisu: 8–10 °C
  • popis
  • víno veľmi jemnej farby so žltými odtieňmi a zábleskami zelenkavej
  • aroma je ľahko minerálne a ovocné s nádychom jabĺk a hrušiek, v chuti je svieže ovocné s jemnou dochuťou a príjemnou mineralitou, v závere je veľmi svieže s ľahkou perličkou, ktorá skvele podporuje sviežosť kyselinky
  • poloha: Piemonte, severozápadný región Talianska,vinice v dedinke Vezza d'Alba a v Castellinado; nadmorská výška viníc medzi 210 – 290 m n. m., juhozápadnej, južnej a juhovýchodnej expozície, pôdy tvoria naplaveniny, sú bohaté na íl a pieskovec
  • vinifikácia: ručný zber hrozna, fermentácia prebieha za studena, celé spracovanie vína pri nízkych teplotách len v nerezových tankoch; zo 40 % cryo-macerácia hrozna pri rôznych teplotách a rôznych dĺžkach trvania v závislosti na kondícii hrozna – táto technika pomáha vytvoriť aromatické látky; víno dozrieva vo fľaši
  • gastro párovanie: aperitív, antipasti, ryby
  • teplota servisu: 8–10 °C
  • Vážime si vášho súkromia
    Robíme všetko pre to, aby sme vám zobrazovali obsah, ktorý vás zaujíma. K tomu nám pomôže váš súhlas s využívaním súborov cookies. Vďaka tomu budeme môcť používať údaje o vašom prezeraní webu DEK.sk. Poskytnuté informácie sú u nás v bezpečí a toto nastavenie navyše môžete kedykoľvek upraviť alebo vypnúť.